Sasoiko produktuak ezagutzearen garrantzia

BERRIAren harpidedun eta erosleek erdi prezioan eros dezakete 'Sasoian sasoiko sukaldaritza' liburua

Ttarttaloko Idoia Arozena, Josema Azpeitia liburuaren egilea eta  Roberto Ruiz Tolosako Fronton jatetxeko sukaldaria. BERRIA.
Erredakzioa
2011ko abenduaren 14a
00:00
Entzun
«Naturak berak sortzen dituerrezetak. Nik ez dut pentsatu beharrik jatetxean zer errezeta berri egin, sasoi bakoitzak agintzen baitu zer egin. Baratzeak, momentuak eta sasoiak», azaldu zuen atzo Roberto Ruiz sukaldariak Sasoian sasoiko sukaldaritza liburuaren aurkezpenean. Euskarazko lehen sukaldaritza bildumaren seigarren liburuada.

Izan ere, sasoiko produktuak ezagutzea oso garrantzitsua da menuak osatzeko orduan, eta horretarako ez dago zer hoberik azokara joatea baino, Roberto Ruizen arabera.

Produktu horiek ezagutzeko lagungarri izan nahi du Ttarttalok eta BERRIAk, Fagorren laguntzarekin, argitaratutako liburuak. Josema Azpeitia da liburuaren egilea. Hilabetez hilabete, produktuen azalpena ematen du. Gainera, produktu horiekin egiteko errezetak ere azaltzen ditu, adibidez, abenduan ostra gainerreak eta arroza eta txirlak saltsan berdean proposatzen ditu. Errezetak izen handiko sukaldariek egin dituzte, esaterako, Juan Mari Arzakek, Pedro Subijanak eta Roberto Ruizek berak. BERRIAren harpidedunek eta irakurleek erdi prezioan eskuratu dezakete liburua—12 euro— telefono honetara deituta: (0034) 943-30 43 45.
Iruzkinak
Ez dago iruzkinik

Ordenatu
0/500
Interesgarria izango zaizu
Nabarmenduak
Orain, aldi berria dator. Zure aldia. 2025erako 3.000 babesle berri behar ditugu iragana eta geroa orainaldian kontatzeko.